Program vjernosti OktalPharme - Zdravlje plus

Uvod

PROGRAM VJERNOSTI predstavlja nadogradnju kojom se, uz stručnost, pouzdanost i prepoznatljivu kvalitetu ljekarničke usluge, nagrađuje i produbljuje povjerenje naših korisnika.
Program vjernosti „Zdravlje Plus“ korisnicima omogućuje da kupnjom u ljekarnama Zdravlje Plus prikupljaju bodove koje potom mogu iskoristiti u vidu popusta na jednokratnu kupnju po vlastitom izboru. Kroz Program vjernosti Zdravlje Plus ostvaruju se i mnoge druge pogodnosti definirane Pravilnikom

Organizator programa vjernosti “Zdravlje Plus”-Zajedno za zdravlje je Oktal Pharma d.o.o., Utinjska 40, Zagreb. Članstvo u Programu vjernosti je besplatno.
Članom Programa vjernosti postaje se popunjavanjem i predajom pismene pristupnice na nekom od prodajnih mjesta Zdravlje Plus ljekarni. Sadržaj pristupnice određuje Organizator, u skladu sa zakonom i potrebama Programa vjernosti.

Pristupnica za učlanjenje u Program vjernosti obavezno sadrži potvrdu člana o prihvatu ovih Pravila, u njihovoj svakodobno važećoj verziji. Prihvatom Pravila član Programa vjernosti također daje svoju suglasnost da se njegovi osobni podaci, koje učlanjenjem predaje Organizatoru, prikupljaju i koriste u svrhu i na način utvrđen ovim Pravilima. Po učlanjenju član prima karticu Programa vjernosti s članskim brojem, temeljem koje ostvaruje članska prava određena ovim Pravilima.

 

Svojim učlanjenjem član stječe pravo sudjelovanja u Programu vjernosti, a koje se sastoji od:

Parametari za aktiviranje kartice vjernosti OktalPharme - Zdravlje plus

U opciji Sistem -> Opcije i parametri pod karticom "Oktal" napravite sljedeće:

Nakon upisa gore navedenih podataka obavezno spremite podatke odabirom opcije "Spremi".

Učitavanje kataloga artikala

U opciji Registri - Dobavljači pod dobavljačem "OktalPharma" odaberite opciju "Kartica vjernosti ", a zatim odabirom opcije "Internet" učitajte katalog artikala:

Odabirom opcije "Internet" učitat će se kompletan katalog artikala "OktalPharme - Zdravlja plus" koji će se koristiti za prikupljanje bodova.

Rad s karticom vjernosti na blagajni

Prikupljanje bodova ili pregled trenutnog stanja kartice vjernosti izvodi se na blagajni neposredno prije naplate računa.

- upisom broja kartice u polje "Broj kartice " te odabirom opcije "Unesi" obračunat će se bodovi:
(Trenutni broj bodova za upisanu karticu možete vidjeti odabirom opcije "Broj bodova", neposredno prije same obrade kartice, tj. odabira opcije "Unesi")

- ako na kartici nema dovoljno bodova program će nastaviti naplatu, a kupcu će biti dodani bodovi.
- ako ima dovoljno bodova na kartici prikazat će se potvrda za realizaciju popusta:- ako se kupac odluči za realizaciju popusta potrebno je odabrati DA, nakon čega se otvara dodatni prozor s prikazom artikala koji su na popustu:- u zaglavlju realizacije popusta prikazani su podaci kupca, trenutno stanje bodova te potrošnja bodova za realizaciju popusta.
Pošto program vjernosti OktalPharme - Zdravlje plus ima više uvjeta za odobrenje popusta i skupljanja bodova u gore navedenom primjeru prikazali smo koje sve situacije možete imati:

  1. Artikl Oktal kartica vjernosti 25% - artikl je bez obzira na bodove na popustu od 25%
  2. Artikl Oktal kartica vjernosti dupli bodovi - za artikl kupac dobiva duple bodove te je na popustu od 10% samo ako odaberete "Realizacija bodova u popust"
  3. Artikl Oktal kartica vjernosti 5% - artikl je na popustu od 10% ako odaberete "Realizacija bodova u popust", u protivnom će imati popust od 5%
  4. Artikl Oktal kartica vjernosti - artikl je na popustu od 10% ako odaberete "Realizacija bodova u popust", u protivnom neće imati popust

Pregled stanja bodova
- pregled stanja bodova pojedine kartice možete vidjeti na blagajni odabirom opcije "Dodatno", zatim odabirom "Oktal- stanje bodova"
Upisom broja kartice te odabirom opcije broj bodova prikazat će se "Ime i prezime" kupca te trenutni broj "Skupljenih bodova" na kartici vjernosti:

Pregled prodaje po kartici
- pregled prodaje po kartici možete vidjeti na blagajni odabirom opcije "Dodatno", zatim odabirom "Oktal- stanje bodova"
Upisom broja kartice te odabirom opcije broj bodova prikazat će se "Ime i prezime" kupca te trenutni broj "Skupljenih bodova" na kartici vjernosti:


NAPOMENA: za pregled stanja bodova, pregled prodaje po kartici i obradu kartice moguće je pretraživanje kartice po imenu kupca. Pretraživanje se izvodi na blagajni, odabirom opcije "Dodatno", zatim odabirom "Oktal- stanje bodova" te klikom na "povećalo" u polju Ime i prezime. Nakon upisa željenog uzorka odaberite opciju "Dohvati po imenu"

 


Ed Borel d.o.o. CMP Savica Šanci 129, 10000 ZAGREB
tel: (+385 1) 24 09 070, tel: (+385 1) 24 06 083, fax: (+385 1) 24 06 082
www.edborel.hr podrska@edborel.hr