Program vjernosti Atlantic grupe - Dietpharm klub zdravlja

Uvod

Dietpharm Klub zdravlja je nagradni program vjernosti namijenjen potrošaču sa ciljem da se nagradi za kupovinu Dietpharm, Fidifarm i Salus Haus proizvoda.

Potrošač kupovinom Dietpharm, Fidifarm i Salus Haus proizvoda skuplja nagradne bodove po principu 10 kn=1 bod. Sakupljeni bodovi ne zastarijevaju. Sakupljene bodove kupac mijenja za Dietpharm proizvode. Nagradni proizvodi su podijeljeni u bodovne razrede i već od 20 sakupljenih bodova može birati nagradni proizvod.

Popis nagradnih proizvoda se nalazi u Nagradnoj knjižici DKZ (pri učlanjenju svaki čaln dobije na kućnu adresu), a knjižica se nalazi i na Dietpharm webu (www.dietpharm.hr).
Svaka zamjena bodova ide preko Dietpharma, tj. ništa se ne podiže u ljekarni.
Za bilo kakva pitanja magistra može nazvati na telefon: 01/2413817 ili na 01/2413854.

Što treba raditi magistra u ljekarni? Cij nam je bio da magistru u ljekarni što manje opterećujemo, zato ona samo mora kada potrošač kupuje nešto iz programa Dietpharm, Fidifarm ili Salus Haus zatražiti magnetnu karticu (program je i sam podsjeća na to). Kada skenira tu karticu ona više ne treba ništa raditi vezano uz taj program. Bodovi odlaze u naš sustav i potrošač dalje sve komunicira sa Dietpharmom vezano uz sakupljanje, zamijenu bodova od. naručivanje proizvoda. Magistra za sve upite vezane uz Kz može potrošaču dati naš telefon 01/2413817. Svaka ljekarna partner dobiti će i najepnicu za vrata da je Partner Dietpharm Kluba zdravlja.

Parametari za aktiviranje Dietpharm kartice vjernosti Atlantic grupe

U opciji Sistem -> Opcije i parametri pod karticom "Atlantic" napravite sljedeće:

Nakon upisa gore navedenih podataka obavezno spremite podatke odabirom opcije "Spremi".

Učitavanje kataloga artikala

U opciji Registri - Dobavljači pod dobavljačem "Atlantic" odaberite opciju "Usporedne šifre", a zatim odabirom opcije "Internet" učitajte katalog artikala:

Odabirom opcije "Internet" učitat će se kompletan katalog Atlantic grupe, a artikli koji će se koristiti za prikupljanje bodova biti će označeni oznakom "CL" u zadnjoj koloni "Tip"

Rad s Dietpharm karticom vjernosti na blagajni

Prikupljanje bodova ili pregled trenutnog stanja s Dietpharm kartice vjernosti izvodi se na blagajni neposredno prije naplate računa. 


Ed Borel d.o.o. CMP Savica Šanci 131, 10000 ZAGREB
tel: (+385 1) 24 09 070, tel: (+385 1) 24 06 083, fax: (+385 1) 24 06 082