Program vjernosti Adiva ljekarni

Uvod

Izdavatelj i vlasnik ADIVA kartica te nositelj ADIVA programa vjernosti je PHOENIX Farmacija d.d.. Bodovna kartica omogućuje korisniku da kupnjom u ADIVA ljekarnama ostvaruje određene pogodnosti unutar ADIVA programa vjernosti. Korisnik ADIVA kartice vjernosti može postati svaka fizička, punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja na izričit, pisani način da svoju suglasnost i privolu za učlanjenje popunjavanjem i potpisivanjem pristupnice. Kartica se korisniku izdaje besplatno. Karticu izdaje zaposlenik ADIVA ljekarne nakon što mu osoba koja udovoljava gore navedenim uvjetima preda pravilno ispunjenu pristupnicu. Pravo na nagradne bodove korisnik ostvaruje provlačenjem ADIVA kartice vjernosti pri kupnji u ADIVA ljekarnama. Za jednu potrošenu kunu korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Pravo na nagradne bodove nije moguće ostvariti na lijekove koji se izdaju na recept, medicinska pomagala koja se izdaju na teret zdravstvenog osiguranja, na sudjelovanje u cijeni lijeka i medicinskih pomagala te participaciju.

Osvojeni bodovi automatski se pripisuju bodovnoj kartici prilikom plaćanja na blagajni te se ukupno stanje prikazuje na izdanom računu. Nakon prikupljenog odgovarajućeg broja bodova, bodove je moguće zamijeniti za jedan od proizvoda ili za popust na usluge iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti. Stanje bodova i ponudu nagradnih proizvoda moguće je provjeriti i na internetskom portalu www.adiva.hr. Za proizvode vrijede službena jamstva proizvođača te je nagradu moguće podići u bilo kojoj ADIVA ljekarni koja sudjeluje u programu vjernosti. Za isporuku nagrade dovoljno je na internetskom portalu označiti proizvod ili uslugu za koju želite zamijeniti bodove ili zatražiti od ADIVA ljekarnika da to učini umjesto vas prilikom posjeta ADIVA ljekarne. Nagrada će biti isporučena najviše unutar 60 dana od dana podnošenja zahtjeva. Sakupljeni bodovi mogu se iskoristiti isključivo do isteka roka od dvije godine od datuma korištenja posljednje usluge. Preostali bodovi koji se ne iskoriste u tom razdoblju, poništavaju se i ne mogu se iskoristiti ili prenijeti na drugu karticu.

Bodovi se mogu iskoristiti iz važećeg nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti u trenutku iskorištavanja. PHOENIX Farmacija d.d. zadržava pravo izmjene proizvoda iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti bez prethodno najavljenog razloga i objašnjenja. Količine nagradnih proizvoda su ograničene, a mogućnost njihovog korištenja traje do isteka zaliha. Rok za podizanje proizvoda u ljekarni za koji je korisnik zamijenio bodove je 30 dana od dana kada je korisnik obaviješten da je naručeni proizvod spreman za podizanje u ljekarni. Rok za iskorištavanje vaučera za popust na usluge iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti je 31.1.2015. godine.

Podaci korisnika prikupljaju se, obrađuju i koriste u marketinške svrhe i u skladu sa suglasnošću korisnika navedenoj na danoj pristupnici sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Članstvom u ADIVA programu vjernosti korisnik bezuvjetno prihvaća ova pravila. Načine prikupljanja nagradnih bodova, vrijednost nagradnih bodova kao i načine iskorištavanja te sve ostale informacije potražite na www.adiva.hr.

Za komunikaciju, prijavu poteškoće, upit ljekarne ili bilo što drugo u svezi programa vjernosti isključivo kontaktirajte na e-mail: vjerni.zdravlju@adiva.hr

Parametari za aktiviranje Adiva kartice vjernosti

U opciji Sistem -> Opcije i parametri pod karticom "Adiva" upišite sljedeće podatke:

Nakon upisa gore navedenih podataka obavezno spremite podatke odabirom opcije "Spremi".

Rad s Adiva karticom vjernosti na blagajni

Prikupljanje bodova ili pregled trenutnog stanja s Adiva kartice vjernosti izvodi se na blagajni prije upisa artikala na račun ili neposredno prije naplate računa. U oba slučaja postupak je isti, a izvodi se upisom broja kartice u polje "ADIVA".
Upisom broja kartice te odabirom opcije "Prijava" ili pritiskom tipke ENTER prikazat će se "Ime i prezime" pacijenta te trenutni broj "Skupljenih bodova" na Adiva kartici vjernosti:

Nakon prikazanih podataka s Adiva kartice vjernosti pacijentu možete prikazati sljedeće:

Rad s Adiva karticom vjernosti na veleprodajnim računima

Prikupljanje bodova ili pregled trenutnog stanja s Adiva kartice vjernosti na veleprodajnim računima (opcija Dokumenti -> Računi) izvršava se u trenutku knjiženja na sljedeći način:

Odabirom opcije "U redu" te knjiženjem računa, kupcu će biti dodani bodovi za kupnju.

Realizacija bonusa

Realizacija bonusa izvodi se u ljekarni preko jedinstvenog broja vouchera odnosno koda vouchera. Broj se nalazi na generiranom voucheru na ekranu ADIVA portala ili na isprintanom voucheru te se prilikom prodaje artikla na popustu skenira bar kodom ili upisuje ručno u polje "Voucher" na stavci računa. Jedan vaučer vrijedi isključivo za jedan artikl. Ukoliko je potrebno napraviti kupnju za dva ili više artikla, u tom slučaju isti artikl potrebno je ponovno evidentirati kao novu stavku računa za koju je potrebno unijeti drugi kod vaučera.

Realizacija vaučera izvodi se na blagajni prijavom korisnika, tj. upisom broja kartice u polje "ADIVA" te odabirom opcije "Prijava". Nakon prijave prikazat će se "Ime i prezime" pacijenta te trenutni broj "Skupljenih bodova" na Adiva kartici vjernosti. Nakon unosa željenih stavaka računa, u trenutku naplate odaberite opciju "Popust":

Na novootvorenom prozoru pozicionirajte se na polje "Ukupan popust" željenog artikla, a zatim odabirom opcije "Voucher" skenirajte ili upišite broj vaučera:

Unosom vaučera program automatski unosi iznos postotka popusta na pozicioniranu stavku računa. Ako je vaučer ispravan, a popust nije automatski unešen tada se vjerovatno radi o starijim vaučerima koji u svojem formatu nemaju iskazan popust. Nakon unosa takvog vaučera potrebno je u polje "Ukupan popust", ručno upisati iznos popusta za pozicioniranu stavku računa!
Brisanje vouchera radite na način da u polje "Ukupan popust", upišete broj "0" i potvrdite tipkom ENTER.

 

 

 

 

 


Ed Borel d.o.o. CMP Savica Šanci 131, 10000 ZAGREB
tel: (+385 1) 24 09 070, tel: (+385 1) 24 06 083, fax: (+385 1) 24 06 082